Добре дошли!

Този блог се появи вследствие на страстта ми към пачуърка и затова на него ще намерите публикации основно на тази тематика.
Ако не се интересувате от този вид ръкоделие, което някои хора превръщат в изкуство, не си губете времето с този блог. Животът е твърде кратък, затова правете само това, което ви доставя удоволствие :))
А за тези, които споделят същата страст към пачуърка като мен, ще публикувам интересни неща и информация по тази тема, които съм научила/прочела/видяла, така че да бъде полезна някому.

Приятно четене :)

Welcome!

This blog appears as a result of my passion for patchwork and quilting and therefore you will find here posts on this topic.
If you are not interested in this type of craft that some people turn into art, do not waste your time with this blog. Life is too short, so just do what you enjoy:))
For those who share the same passion for patchwork as me I will post interesting things on this topic, which I've learned/read/saw hoping that it will be useful to someone.

Enjoy reading:)

Translate

четвъртък, 24 ноември 2011 г.

Подарък :))

Днес е един специален ден за мен. Случиха се няколко много интересни неща, за които мечтаех отдавна. А пък по случайност днес е и денят на благодарността в Щатите. Това си е американски празник и е доста далеч от мойта балканска душа. Обаче мисля да се възползвам от американската идея и да обявя нещо, което ми се върти в главата от доста време, а именно коледен подарък за един от читателите на моя блог, в знак на благодарност. Идеята с подаръците е доста популярна сред блогърките по света - западняците я наричат giveaway, рускините - конфетка, но идеята е все една и съща - ПОДАРЪК :))

Така, че, мили мои читатели, БЛАГОДАРЯ на всички вас, които наминавате през скромното ми интернет пространство и ми давате кураж да продължавам с малката си лудост - пачуърка :)
Искам да знаете, че вие сте важни за мен, а мнението ви е ценно и е мой коректив. Затова ви моля, не спирайте да пишете - похвалите са приятни, но и критиките са необходими :)


За да получите подарък от мен е необходимо само да оставите поне 1 коментар под която и да е публикация и да ми кажете коя от моите работи ви харесва и защо. Ако пък видите някоя от моите работи, която не ви допада, също можете да ми го кажете, като ще ви бъда благодарна, ако споделите какво бихте променили, за да стане по-хубава. Критичните коментари също участват в играта :)))

Доста се двоумих какво да подаря на някого от вас и в крайна сметка реших да оставя избора на късметлията, чийто номер бъде изтеглен.Вариантите за избор са - кукличка, калъфче за книга/тефтер или платнена пазарска чанта.

Така, че пишете, не ме жалете :))

Името на късметлията ще бъде изтеглено на друга специална за мен дата - 9.12.2011, денят на света Ана, чието име носи и голямата ми дъщеря.


12 коментара:

 1. Пу съм първааааа!!!!!Записвам се официално!
  Юлето съм аз......не че не ме знаеш......
  Критиките друг път ще ти казвам-сега ти пожелавам само успех!!!!!!Целувки!

  ОтговорИзтриване
 2. Записана си, но чакам и коментар - кое ти харесва и защо, или пък не ти харесва, пак защо :)) Мерси и за успеха и за целувките :)) Пращам същите и на теб!

  ОтговорИзтриване
 3. охо, веднага мога да покажа моя фаворит сред чудесата ти!!!
  благодаря за хубавата изненада с този пост, на връх Деня на благодарността, Борянче!
  невероятна си!!

  ОтговорИзтриване
 4. Аз пък харесвам лампата, може би, защото още не съм пробвала ;)
  И макар да е американски празник, да благодарим можем всички :)
  Аз ти благодаря и се радвам че те познавам!

  ОтговорИзтриване
 5. Благодаря, че има този блог и магазина,резултат от страстта към пачуърка. Харесвам как подбираш цветовете за всяка творба и още по-прецизната им изработка. Биеш ме!

  ОтговорИзтриване
 6. Привет,много харесвам нещата,който правите,продължаваите в същия дух,много стилни и винаги много добре съчетани....

  ОтговорИзтриване
 7. Хей, днес след една трудна за мен седмица минах през магазина ти.. определено мога да нарека изживяването душевно презареждане и бих искала да "номинирам за изгонване" (т.е. да си намери нов собственик) пингвина от витрината... флюбих се безнадеждно:)

  ОтговорИзтриване
 8. Не за първи път ще се възхитя на всичко, което правиш с много настроение, изтънчен вкус, разнообразни техники! Включвам се и аз в лотарията. Радвам се , че се открихме в Фейса, за да обменяме опит, идеи и вдъхновение!
  Поздрави от Русе!
  Валя:)

  ОтговорИзтриване
 9. Включвам се, заради емоцията, като спазвам правилата за участие. Ето веднага бързам да посоча моя фаворит - представете си: ЕДНО ПИЛЕ - участващо и то, дали знае, или не - в тези наши луди филми на тема Пачуърк. Това хвъркато е апликация в една страхотна възглавничка, после имам фаворити...... много са! А щом се иска и критика - притайвам се и ще чакам следващото нещо публикувано!
  Таня

  ОтговорИзтриване
 10. включвам се и аз , за да се впиша в правилата,ще кажа че много харесвам нещата,които правиш ,защото са ушити с много старание,перфектно изпипани са,с много вкус.....Освен това аз също си мечтая за такова магазинче като твоето и това на Кети и Теа.И се възхищавам на това,което правите- да се възпита у хората уважение към ръчно направените неща. Борислава Кудинова,гр.Варна

  ОтговорИзтриване
 11. Искаше ми се,за разнообразие,да напиша критичен коментар.Е,да,ама-не,не намерих нищо,което да мога да критикувам:)))))Още повече,че нещата,които правиш са много мой тип-цветове и мозайки от форми.Избирам първия ти пролртен проект за фаворит.И нали стана ясно,че се включвам в лотарията:)))))

  ОтговорИзтриване
 12. Аз няма какво да кажа,освен да се преклоня пред красотите,които сте сътворили!!! Всичко е много хубаво... и цветовете и формите омайват....:)
  Фаворити са ми две неща: прекрасната лампа и коледните криви звездички.....Но ако спечеля подаръка не бих отказала каквото и да е!!!
  Успех в конкурса!!

  ОтговорИзтриване

Вашият коментар ще бъде публикуван след одобрение от администратора.